Svenska Minnesskolan

- Hjälper Dig att utveckla ett superminne med vår unika online-kurs!

Lär dig nya språk under loppet av månader, inte år.

Enkelt memorera namn, ansikten och telefonnummer.

Drastiskt öka din inlärningsförmåga.

Effektivt motverka mentalt åldrande och försämrat minne.

Kraftigt förbättra din koncentrationsförmåga.

Memorera precis vad som helst! Inklusive hela böcker!

Välkommen!

Välkommen till premiären av Svenska Minnesskolan. Du kommer strax att upptäcka ett unikt program för minnesträning, så kraftfullt att det kommer att förändra ditt liv!Vi är den enda organisationen i Sverige som lär ut GMS-metoden: Ett system bestående av de mest effektiva minnestekniker som finns, för att enkelt kunna memorera all typ av information.

Känn på tanken hur det skulle vara om du själv kunde memorera hela böcker! Allt ifrån romaner till komplexa faktaböcker och tung facklitteratur. Och att dessutom bevara informationen så länge du önskar! Frustrationen över att glömma folks namn och ansikten, telefonnummer, födelsedagar, historiska datum, tidtabeller och formler mm, blir ett minne blott!Förmågan till detta och mycket mer kommer du själv att besitta efter att ha genomgått vår unika minneskurs på 60 lektioner. Din inlärningsförmåga kommer att mångdubblas och resultatet blir även en drastisk ökning i koncentration, fokuseringsförmåga och motverkan av för tidigt åldrande och minnesförlust. Login

Minnesvärda hälsningar,

Mattias Ribbing

Huvudinstruktör för Svenska Minnesskolan och svensk mästare i minne.

Ps. Läs om hur jag tränade upp mitt minne här.

Var så god, gratis handbok!

Vi bjuder dig på vår exklusiva handbok, där all teori som Svenska Minnesskolan bygger på förklaras utförligt. 136 sidor fullspäckade med det allra senaste inom minnesträning. Något liknande har aldrig tidigare publicerats på svenska. Läs och förstå hur ditt minne egentligen fungerar och prova själv de tekniker vi använder för att lära dig memorera allt ifrån nya språk till hela böcker!

Fyll i namn och e-mail nedan, så får du boken helt kostnadsfritt, efter att du klickat på länken du får skickad till dig via e-mail.

Namn:
E-mail:
Superminnets Hemligheter